Kako napraviti Facebook na mobitelu - Facebook aplikacija

Zanima vas kako instalirati Facebook na mobitel? Evo kratkih uputa za instalaciju i podešenje Facebook aplikacije
Datum objave: Utorak, 28. rujna 2010.
KAKO NAPRAVITI FACEBOOK NA MOBITELU - Facebook aplikacija

Kako napraviti Facebook na mobitelu - Facebook aplikacija

Zanima vas kako instalirati Facebook na mobitel? Evo kratkih uputa za instalaciju i podešenje Facebook aplikacije.

Iako gotovo svi mobiteli novijeg datuma dolaze sa predinstaliranom aplikacijom za pristup Facebooku, još uvijek postoje neki modeli na kojima ne dolazi instalirana aplikacija za najpopularniju društvenu mrežu.

Način instalacije Facebook apikacije ovisi o modelu mobitela koji koristite. Ako ste vlasnik Nokije posjetite Ovi Store  registrirajte se i preuzmite besplatnu aplikaciju. Registracija je moguća i putem računala, a nakon što se registrirate možete jednostavno putem SMS-a poslati link aplikacije na svoj mobitel.

Ukoliko ste Vlasnik mobitela koji pokreće Android OS posjetite Android Market i sa njega presnimite aplikaciju. Vlasnici iPhonea mogu aplikaciju preuzeti sa App Storea .

Na stranici microsoft.com  možete preuzeti aplikaciju ukoliko koristite Windows Mobile 6 OS.

Novije generacije mobitela mogu pristupiti Facebooku i preko klasičnog preglednika koji je instaliran u mobitelu tako da unesete adresu: m.facebook.com , kod nekih starijih mobitela postoji mogućnost nepravilnog prikaza stranice.

Prije nego krenete sa instalacijom aplikacije preporučljivo je uzeti neki od paketa sa surfanje koje nude svi operateri ili se jednostavno spojite bežično na kućni ruter, ukoliko mobitel ima mogućnost bežićnog spajanja.

KAKO NAPRAVITI FACEBOOK NA MOBITELU - Facebook aplikacija

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

D

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

W

Z

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više