Dual SIM mobiteli - Mobiteli sa dvije kartice

Dual SIM mobiteli su uređaji kojim mogu istovremeno raditi na dvije kartice
Datum objave: Ponedjeljak, 11. listopada 2010.
DUAL SIM MOBITELI - Mobiteli sa dvije kartice

Dual SIM mobiteli - Mobiteli sa dvije kartice

Dual SIM mobiteli su uređaji kojim mogu istovremeno raditi na dvije kartice. Kod nas su najpopularniji kineski mobiteli koji su najčešće kopije poznatih svjetskih mobilnih brendova, a mogu se pronaći za par stotina kuna po oglasnicima. Najveća mana ovih mobitela je što u većini slučajeva nemaju garanciju jer se nabavljaju direktno iz Kine, često vrlo kompliciran i nelogičan softver te osjetno slabije tehničke karakteristike od današnjih uređaja.

S obzirom da je mnogima ipak najvažnija praktičnost prodaja mobitela sa dvije kartice u svijetu je vrlo popularna stoga su i veliki proizvođači odlučili ponuditi modele iz ovog segmenta. Među prvima su bili Samsung i LG. Od Samsunga su na tržištu nekoliko modela dual sim mobitela, a jedan od takvih je i SGH-D980 Duos. Nedavno se u ovo tržište upustila i Nokia predstavivši nekoliko aparata iz donjeg segmenta koji imaju mogućnost rada sa dvije kartice.

Pogledajte kako funkcionira SGH-D980 Duos u praksi.

DUAL SIM MOBITELI - Mobiteli sa dvije kartice

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

D

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

W

Z

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više