Igrice za kompjuter

Čini se da igranje kompjuterskih igara ne samo da nije štetno, već poboljšava spretnost među kirurzima, čini ih bržima i manje sklonima pogreškama, ustanovili su stručnjaci...
Datum objave: Srijeda, 04. studenog 2009.
Preuzeto: Gorila vijesti | Slika: Igrice za kompjuter
Igrice za kompjuter

Igrice za kompjuter

Igrice za kompjuter

Postoje brojne teorije o kompjutorskim igrama koje pokušavaju razlučiti koje je njihovo značenje, na koji način djeluju....Čini se da igranje kompjuterskih igara ne samo da nije štetno, već poboljšava spretnost među kirurzima, čini ih bržima i manje sklonima pogreškama, ustanovili su stručnjaci, a prenose australski mediji, prenosi portal Javno.

Jagodica bobica igre igrice

Strategijske igre

Avatar igre

Nalazi psihologa su plod nekoliko istraživanja o tome kako igranje na kompjuteru utječe na igrače, a izneseni su na Godišnjoj konvenciji američkih psihologa u Bostonu.- Postoji nekoliko aspekata u kojima igranje ima utjecaj, uključujući njihov sadržaj, način igranja i količinu igranja - rekao je psiholog Douglas Gentile sa Sveučilišta u Iowi, te se nadovezao - To znači da igre nisu ni dobre ni loše, već predstavljaju moćan obrazovni instrument i imaju puno više učinaka no što smo očekivali da bi mogle imati.Na kraju možemo zaključiti bez obzira na sve ljudi ih vole!

Igraj igrice

Igrice za kompjuter

Igrice za kompjuter
Igrice za kompjuter
Igrice za kompjuter

Facebook komentari

Indeks A - Ž

.

2

7

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

W

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više