Tablete za erekciju

Dapoksetin utrostručuje vrijeme do ejakulacije tako da spolni odnos prosječno traje izmežu 2,9 i 3,3 minute
Datum objave: Četvrtak, 01. travnja 2010.
Preuzeto: jutarnji.hr
Tablete za erekciju

Tablete za erekciju

Nova pilula za bolju erekciju

Europom se brzo proširila vijest o novom lijeku za preuranjenu ejakulaciju, a koji se od veljače nalazi na belgijskom i finskom tržištu.

Uskoro bi se trebao naći i u Njemačkoj, Austriji, Španjolskoj, Italiji, Portugalu. Generičko mu je ime dapoksetin, a tvorničko Priligy, spada u skupinu selektivnih inhibitora ponovne pohrane serotonina (SSRI antidepresivi) iako je posebno razvijan za liječenje preuranjene ejakulacije. Njegova je učinkovitost dokazana ispitivanjima na 2614 muškaraca starih 18 do 64 godina.

Dapoksetin utrostručuje vrijeme do ejakulacije tako da spolni odnos prosječno traje izmežu 2,9 i 3,3 minute. Iako ne zvuči puno, u velikom broju slučajeva to je sasvim dovoljno, jer većina muškaraca koji traže pomoć za prijevremenu ejakulaciju mogu izdržati manje od jedne minute.

Najučinkovitija je unatar dva sata od uzimanja, što znači da je muškarac uzima po potrebi, preciznije oko sat vremena prije planiranog seksa.

Tablete za erekciju

Tablete za erekciju
Tablete za erekciju
Tablete za erekciju

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više