Seks prvi put

Muškarci se žele boriti za ljubav žene, ali većina djevojaka danas samo odglumi slabu obranu i potom vrlo lako pristane na seks. Svaka žena nakon toga vrlo brzo pomisli da je upravo on taj - njen princ na bijelom konju
Datum objave: Utorak, 02. veljače 2010.
Preuzeto: Nađa Irena Fišić, Jutarnji.hr | Slika: Seks prvi put
Seks prvi put

Seks prvi put

Muškarci se žele boriti za ljubav žene, ali većina djevojaka danas samo odglumi slabu obranu i potom vrlo lako pristane na seks, navodi britanski The Times. Svaka žena nakon toga vrlo brzo pomisli da je upravo on taj - njen princ na bijelom konju. Je li danas stvarno postao problem da se žene iz nekog razloga prelagano predaju, je li se izgubio čar zavođenja, kakvu poruku žene time zapravo šalju? Plaše li se muškarci njihove oslobođene seksualnosti i agresivnosti?

Psiholog Mario Sušilović navodi kako se ovdje radi o tome da više cijenimo ono do čega teže dolazimo, kao kad teško zarađen novac više cijenimo od novca koji smo dobili ili kad se nakon posla u koji smo uložili trud i vrijeme osjećamo bolje nego kad smo neki posao brzo i bez puno truda uspješno obavili.- Cijela me priča podsjeća na neku natjecateljsku igru s djetetom u kojem puštamo da pobijedi, a kad dijete na kraju pobjedom nije zadovoljno i sretno, mi se čudimo. I zavođenje je neka vrsta igre, koja nije zanimljiva ako u njoj ne sudjeluje oboje zainteresiranih. Brzinskim lijeganjem s tek upoznatim partnerom šalje se poruka: ‘mene ustvari zanima seks, a ne ti’ ili ‘bojim se da ćeš odustati od mene ako te hitno ne pustim u svoj krevet’. Žene takvim ponašanjem kao da žele poručiti da su nezainteresirane za tog muškarca kao osobu ili imaju manjak samopouzdanja. To baš i nije poticajno za muškarca - komentira Sušilović, učitelj realitetne terapije.

Seks prvi put

Seks prvi put
Seks prvi put
Seks prvi put

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više