Rodjendanske poruke - najljepše romantične poruke

Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu ljubav u srcu nek ti vječno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti netko tko te iskreno voli: SRETAN RODJENDAN!
Datum objave: Petak, 14. kolovoza 2009.

Neka ti osmeh na licu bude prepreka svakom zlu ljubav u srcu nek ti vječno gori da ti se ispune sve želje i snovi, želi ti netko tko te iskreno voli: SRETAN RODJENDAN!Neka ti se dani u životu što ljepše i sretnije troše. Neka te pogodi sve što je lijepo, a promaši sve što je loše. Neka ti život bude kao san! Sretan rodjendan!Neka ti život samo lijepe stvari donese,duša vječno ostane mlada,sve što poželiš neka bude tvoje, a suze da pustiš samo od sreće. Sretan rođendan!Puno,puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre financije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije! Sretan rođendan!Leteće andjeli poput ptica i dotaknuti osmjeh tvoga lica, da ti prenesu poruku na krilima bijelim da ti sve najljepše u životu želim.

Na svaki tvoj rodjendan mama i tata idu u zooloski vrt da gadjaju rodu kamenjemSretan rodjendan!Da bi tvoje ruke dotakle zvijezde na nebu, da najljepsi ostvari ti se san, da ti sunce uvjek sja u tvom životu, to su moje želje za tvoj rodjendan!Sve što poželiš da ti se ostvari a ono što te muči brzo zaboravi, zdravlja i ljubavi što više a ostale probleme neka odnesu kiše, veliku pusu šaljem ti ja povodom tvog rodjendana!Ako pojam sreće nije iluzija, i ako čovjek ne može biti sretan, onda želim da ti svaki dan bude lijep kao san, kao radost, kao ljubav! SRETAN RODJENDAN!

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više