Najbolje poze u seksu

Takozvani misionarski položaj je onaj u kojem nas je većina završila za vrijeme prvog spolnog odnosa, a prema istraživanjima je i drugi najčešći položaj općenito
Datum objave: Četvrtak, 20. svibnja 2010.
Preuzeto: teen385.com
Najbolje poze u seksu

Najbolje poze u seksu

Misionar
Takozvani misionarski položaj je onaj u kojem nas je većina završila za vrijeme prvog spolnog odnosa, a prema istraživanjima je i drugi najčešći položaj općenito. U ovom položaju djevojka leži na leđima raširenih nogu dok mladić leži na njoj. Pruža veliku dozu intimnosti i dodira. Jedini joj je nedostatak početnička nespretnost prilikom 'stavljanja prave stvari na pravo mjesto' na samom početku odnosa, no isto se ipak vrlo brzo 'nauči'.

Djevojka gore

U ovom položaju djevojka vodi igru, sjedajući na svog partnera s koljenima na krevetu / podu / gdje već. Na taj način ona u potpunosti kontrolira kut ulaska penisa i tempo penetracije. Dečki također uživaju u ovom položaju jer mogu vidjeti tijelo svoje partnerice. I ne, za vrijeme seksa oni ne vide mali trbušćić ili prvu strijicu jer im je fokus pažnje na sasvim desetom mjestu.

Doggy stil

Doggy je poznati seksualni položaj u kojem djevojka kleči na koljenima i s laktovima na podlozi, dok momak u nju ulazi straga (što je odmah i odgovor na pitanje zašto se položaj zove doggy). Doggy je ujedno i najčešća muška fantazija prije nego stupe u spolne odnose, dok se djevojke na njega ipak malo teže odlučuju zbog nedostatka kontakta licem u lice.

Bočni položaj

U ovom položaju i mladić i djevojka leže na boku, on iza nje s rukama omotanim oko njenog tijela, dok se penetracija odvija straga. Osim što je iznimno udoban, ovaj položaj za razliku od doggy stila omogućava milovanje djevojke po cijelom tijelu za vrijeme seksa, kao i strastveno ljubljenje. Kao i kod misionara, neiskusan mladić na početku može imati manjih poteškoća s ulaskom penisa zbog 'nepreglednosti terena'.

69

Poznata 69-ka o kojoj si sigurno puno čuo/la ustvari je vrsta oralnog seksa i zadovoljavanja partnera/ice bez same penetracije. Ako još nisi spreman/a na 'pravi' seks, a uživaš u dodiru i eskperimentiranju s partnerom/icom, ovo bi mogao biti idealan položaj za vas. 69 vam, naime, omogućava simultano pružanje zadovoljstva bez obzira na to koji je partner gore ili dolje.

Najbolje poze u seksu
Najbolje poze u seksu
Najbolje poze u seksu

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više