Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze

Upitate li dečke da vam iskreno priznaju što ih veseli u krevetu, ili konkretnije – što ih posebno pali u seksu, odgovor će biti sasvim jednostavan: sve!
Datum objave: Ponedjeljak, 23. kolovoza 2010.
Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze

Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze

Savjeti kako da maksimalno uživate. Čizme i šešir uključite po slobodnom izboru!

 “Jahačica” je muška svevremenska čežnja i naj-naj-poza za seks.
Upitate li dečke da vam iskreno priznaju što ih veseli u krevetu, ili konkretnije – što ih posebno pali u seksu, odgovor će biti sasvim jednostavan: sve! Budimo iskreni, takav odgovor potrebno je dešifrirati i demistificirati.

Skupivši stotine frajera za jedno istraživanje, seksolozi su pokušali otkriti njihove najzločestije misli. Nakupilo se tu kojekakvih odgovora i isplivalo koješta, ali posebno je fascinantan bio jedan dosta čest odgovor, nešto o čemu oni stalno sanjaju – poza jahačice.

“Kada djevojka preuzme vodstvo, dečki znaju da je uzbuđena i da joj je stalo”, kaže seksologinja Ava Cadell. “U položaju jahačice mogu gledati, uživati u ženskim grudima i ostalim dijelovima tijela koji ih uzbuđuju.” I – budimo sasvim iskreni – ne moraju gotovo ništa raditi dok ste vi na njima i jašete ih. Samo uživati!

Ali ni ženski se rod tu ne bi trebao žaliti. Na kraju krajeva, ovo je poza koja ženama pomaže da najlakše dožive orgazam. Prema riječima Amy Levine, američke seksualne edukatorice i osnivačice SexEdSolutions.com, u ovom položaju žene određuju brzinu, što znači da im je lakše doći do vrhunca, a poza je posebno pogodna za stimulaciju “dvaju veličanstava” – G‑točke i klitorisa. U tekstu koji slijedi objašnjavamo zašto su poza jahačice i pokreti koji je prate tako uzbudljivi, uz nekoliko savjeta kako je još bolje iskoristiti.

Zašto vas pali ova poza

Činjenica da vam je vidio stopala u zraku ispunit će ponosom svakoga frajera. Ali – uživate li? Je li i vama tako dobro kao njima? I hoćete li vi svršiti? Sve su to pitanja koja si dečki često postavljaju tijekom seksa. “Kad se uspnete na njega i preuzmete inicijativu, ne mora se brinuti o vašem orgazmu jer vi kontrolirate svoj užitak”, objašnjava Amy Levine. On se jednostavno može prepustiti i uživati. Osim toga, kad djevojka zauzme pozu jahačice, to mu pokazuje koliko žudite za njim, što ga automatski uzbuđuje.

“Dečki su obično glavni igrači tijekom seksa pa zamjena uloga može biti uzbuđujuća, i to oboma”, kaže dr. Debby Herbenick, autorica knjige “Because It Feels Good”. Time ćete mu pokazati da vam je stalo i da vam seks uistinu treba. Prijedlog: zaigrajte na kartu da vas mora slušati – zavežite mu oči prije nego što uđe u vas ili mu uhvatite ruke i svežite ih iznad njegove glave prije nego što ga zajašete. A tada je u vašoj vlasti...

JOŠ VIŠE UZBUĐENJA:  Ne samo da će vas uzbuditi dominacija nad njim, nego ćete moći i eksperimentirati tempom te mijenjati kut penetracije pa će vaše zadovoljstvo biti intenzivnije i kvalitetnije. Promijenite ritam od brzoga i žestokoga na sasvim usporeni i lagani. Probajte nagnuti tijelo lagano unatrag ili u jednu stranu pa se nagnite skroz naprijed prema njemu, tako da grudi pritisnete na njegova prsa. Time ćete stimulirati različite erogene zone, ali i cijelu vaginu na sasvim nov način.

NESTAŠNI SAVJET: Spustite se na njega sjedeći postrance i krećite se poput brisača na vjetrobranskom staklu automobila, lijevo-desno, dok je on u vama. U tom položaju masirat ćete njegov penis na mjestima koja tijekom uobičajenog seksa najčešće ne dobiju dovoljno pažnje ni poticaja, a i maksimalno je poticajan za stimulaciju vaše G-točke.

Pogled koji se ne može platiti

Bez obzira na to gleda li vaše grudi koje mu poskakuju ispred nosa (ako ste okrenuti licem prema njemu) ili vaša leđa i stražnjicu (ako ste ga zajahali okrenuvši mu leđima), poza jahačice dečkima je praznik za oči. “Frajeri su vizualno usmjereniji nego djevojke”, kaže Levine. “I sam pogled na erotsku fotografiju u njima stvara uzbuđenje.” A ovo je, uza sve, i jedna od rijetkih poza, ako ne i jedina, gdje vas on može vidjeti u akciji.

Gibajte se tako da u prvi plan dođe vaše izvijanje i potpuno ćete ga izluditi. Npr., izvijte leđa i izbacite grudi prema naprijed, a u obratnoj poziciji, ako ste mu okrenuti leđima– nagnite se naprijed kako biste dohvatili njegove nožne prste, a kako bi u krupni kadar došla vaša guza.

JOŠ VIŠE UZBUĐENJA:  Što ste samopouzdaniji, to je seks bolji, kažu seksolozi. I dok dečko razjapljenih usta gleda u vaše tijelo koje ga zadovoljava na način koji vam odgovara, teško mu je, gotovo nemoguće, ne misliti o vama kao o vraški vatrenoj curi. A svaki poljubac, pokret i dodir dodatno će ga raspametiti. Ali nemojte samo sjediti i misliti o tome kako izgledate – izvucite maksimum iz ove pozicije i napravite mini show.

Npr., zadržite na sebi seksi grudnjak i kada akcija postane ludo uzbudljiva, skinite ga i neka vam se grudi slobodno njišu; jedan prst zavodnički sisajte, a onda neka ga on provede preko vaših grudi do V-zone; raspustite kosu po ramenima i stisnite dojke jednu prema drugoj kako biste ih naglasili; ili kružite prstima po svojim bradavicama... Gledajući vas kako se dodirujete, izgubit će pamet i poželjeti vas kao nikada prije.

NESTAŠNI SAVJET: Ugodite egzibicionističkim strastima. Postavite veliko ogledalo na zid pokraj kreveta kako biste se oboje mogli gledati u njemu. Ne samo da ćete svoje tijelo vidjeti iz potpuno novog kuta, nego će cijeli prizor djelovati pomalo nastrano... kao da sebe gledate u porniću.

Sve nadohvat ruke

U misionarskoj i doggy pozi neke od vaših vrućih točaka teško su dostupne frajeru, ali kad ste vi gore, može lako doći do svakog zakutka vašeg tijela, pogotovo do točaka ključnih za uzbuđenje. Osim toga, ni jedno od vas u ovom položaju ne mora se služiti rukama kako biste održali ravnotežu pa one slobodno mogu krenuti u novo istraživanje tijela.

Uzajamno dodirivanje tijekom seksa – pri čemu mislimo na poljupce, lickanje, maženje, grickanje – bit će nadogradnja osjećajima koji dolaze iz vaših genitalija i stvoriti novu razinu zadovoljstva”, kaže Cadell. Možete mu lagano sisati bradavice, ljubiti ga ili mu prijeći jezikom niz vrat, lagano noktima zagrebati po njegovim prsima i trbušnim mišićima ili ga stisnuti s unutarnje strane bedara...

JOŠ VIŠE UZBUĐENJA:  Ovo je super pozicija da mu pokažete kako želite da vas dira, ali i za to da ga nježno i obzirno dovedete u situaciju u kojoj vi određujete pravila igre i granicu dopuštenog užitka. Na primjer, milujte svoje grudi, a potom njegove ruke uzmite u svoje pa neka on preuzme taj zadatak. Ili mu uzmite jednu ruku i nježno ga navodite kako da to radi, sugerirajući mu jačinu pritiska i ritam, a potom mu prepustite da sam to radi. Možete i slijediti zrcalne pokrete – ako on krene rukama u vašu kosu, krenite vi svojima u njegovu, itd.

NESTAŠNI SAVJET: Za ultimativni užitak, pokušajte sljedeće: U položaju kada ste okrenuti jedno prema drugome, rukama lagano uhvatite njegove mošnje, a on neka nježno počne nadraživati vaš klitoris palcem. Bit će to zanimljiva, uzbudljiva simultana igra unutra i vani!

Rodeo za pamćenje

Kad on leži na leđima ili sjedi, pritisak vašega tijela omogućit će mu da uđe u vas dublje nego inače. Ne samo da će vam to oboma intenzivirati užitak, nego će podraškati i njegov ego.

“Dečki vole ulaziti duboko jer se osjećaju većima (točnije: da im je veći!), to im daje osjećaj snage i čini ih muževnijima”, objašnjava Ava Cadell. Pojačajte zadovoljstvo tako što ćete stvoriti atmosferu očekivanja za onaj izluđujući trenutak kada će prvi put ući u vas. Stavite samo glavić njegova penisa u vaginu, a ruke omotajte oko tijela penisa kako biste spriječili da uđe dublje. Nježno se krećite gore-dolje dok shvatite da više ne može izdržati. Tada maknite ruku i dopustite mu ulazak do kraja.

JOŠ VIŠE UZBUĐENJA:  Dva su bonusa dubokog prodiranja. Prvo, vaša donja polovica tijela potpuno prekriva njegove testise – to njemu jamči dodatnu stimulaciju mošnji koje su prepune osjetljivih živaca, a vama donosi dodatni pritisak koji stvara dobar osjećaj.

I drugo, vaša pubična kost je pod pritiskom kad vam je on toliko blizu i duboko u vama, što znači da vaš klitoris prima veći podražaj i približava vas “velikom O”. Nemojte se zadržati samo u jednom položaju i pomicati gore-dolje, poigrajte se jer je ovo idealan položaj za to: probajte se okrenuti oko svoje osi ili sjednite postrance na njega kako biste jedno drugo osjetili iz baš svih uglova.

NESTAŠNI SAVJET:  Prebacite se na kauč, a on neka sjedne tako da mu tijelo bude u onom lijenom, nemarnom položaju kao kad gleda film. Njegov penis tada je u idealnom položaju da dopre do vaše G‑točke. Lagano sjednite na njega i polako se namjestite, sa što izbačenijim koljenima. Uvedite ga u sebe do kraja i lagano krenite gore-dolje po njegovoj strijeli. Što više budete širili noge, to će mu omogućavati da dublje uđe u vas. Olakšajte si položaj tako da ga zagrlite ili se samo rukama uhvatite za naslon kauča (ili sofe), da ne potrošite baš svaki atom energije.

On (ipak) može dulje!

Dopustite li im da rade što ih je volja, većina frajera odlučit će se za žestoki i brzi seks jer tako najlakše postižu vrhunac. Ali najbolje stvari događaju se onome tko je sposoban čekati – polagani seks dovodi ga do intenzivnijeg orgazma, a istodobno i vama omogućava da sigurnije dođete do vrhunca. Kad ste vi gore, kontrolirate situaciju i lako ćete kombinirati sporije pokrete koji će vam produljiti zadovoljstvo.

“Većina žena voli ujednačen i sporiji ritam, dok muškarce uzbuđuje ulijetanje unutra i van”, objašnjava psiholog Michael Bader, autor knjige “Male Sexuality”. U ovoj pozi, dakle dok vi uživate u vama omiljenim pokretima i odgovarajućem ritmu, on će (djelomično prisiljen) izdržati dulje, što će mu dati osjećaj ozbiljnog ljubavnika – to je dvostruko dobitna situacija jer će oboma biti bolje i zanimljivije.

JOŠ VIŠE UZBUĐENJA:  Poigrajte se zaustavljanjima igre. Na pola snošaja izvucite penis van te ga cijelom dužinom protrljajte po vagini. Time ćete postići da vaši sokovi poteku slobodnije, a njemu ćete omogućiti da kasnije lakše dođe do vaših osjetljivih dijelova koje inače možda ne bi ni dotaknuo. Ako osjetite da se približava vrhuncu, a vi još niste spremni, nakon svakih pet ili deset pokreta pravite lagane pauze – strasno ga poljubite ili mu predložite da vam oralno pomogne da i vi dostignete orgazam. Nagli prekid ritma njega će odvratiti od orgazma, ali ne brinite – cilj vam je zajednički, ali ovdje ipak vi diktirate veličinu i intenzitet zadovoljstva.

NESTAŠNI SAVJET:  Nekoliko sekundi prije klimaksa započnite lagano stiskati vaginalne mišiće (to su oni kojima kontrolirate mlaz mokraće dok piškite). Time ćete pomoći da njegov orgazam traje dulje te oboma pojačati intenzitet osjećaja.

Izvor:  cosmopolitan.hr

Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze

Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze
Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze
Najbolje poze u krevetu, ljubavne poze

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više