Kako izgubiti nevinost

Gubitak nevinosti za mnoge djevojke predstavlja veliki problem i zbog straha od boli. Kod današnje mladeži seks je više puta sve prije nego odraz ljubavi, što znači da se djevojke svojim spolnim iskustvima često predaju naprosto na stražnjim sjedalima automobila
Datum objave: Srijeda, 10. ožujka 2010.
Preuzeto: intimatemedecine.com.hr
Kako izgubiti nevinost

Kako izgubiti nevinost

Kako izgubiti nevinost

Gubitak nevinosti za mnoge djevojke predstavlja veliki problem i zbog straha od boli. Kod današnje mladeži seks je više puta sve prije nego odraz ljubavi, što znači da se djevojke svojim spolnim iskustvima često predaju naprosto na stražnjim sjedalima automobila.

To, jasno, nije najpametnije - jer prvi se seks uvjek pamti, a uspomene na takav gubitak nevinosti nesumnjivo nisu najromantičnije. Upravo je zato dobro odabrati pravu sredinu, prostor gdje ćete biti na sigurnom, gdje vam se neće žuriti i gdje ćete se što udobnije smjestiti na postelju. Izberite dan kada ćete biti sami kod kuće, kako ne bi bilo straha od toga da vas netko omete.

Prije prvog spolnog odnosa je naime često prisutna jaka trema, što je napeta sredina dakako još povećava. Trema uzrokuje i nervozu, a ona gotovo onemogućava spolni odnos. Posebno ako je riječ o prvom seksu, kada su djevojke napete i nervozne već same po sebi. Ako sredina ne bude prava, nema sumnje da ćete biti napetih živaca, a to znači da ćete trebati puno vremena za opuštanje i uzbuđivanje.

Ako budete nevinost izgubili s dečkom koga volite i s kojim ste u ozbiljnoj vezi, bilo bi jako lijepo kada bi se pobrinuo i za romantičnu atmosferu. Recimo za svjećice i neku nježnu glazbu i dakako masažu, gdje biste se opustili i olakšali napetu atmosferu.

Do prvog spolnog iskustva dolazi se bilo iz ljubavi, potrebe ili iz znatiželje, kojoj više puta kumuje i alkohol. Ako nevinost namjeravate izgubiti s dečkom s kojim ste u ozbiljnoj vezi, situacija će svakako biti lakša, jer će dobro znati da ste još djevica i neće vam biti neugodno jer mu vjerujete, a on vas na sve skupa polako priprema.

Ako to učinite na brzinu, možda na nekoj zabavi ili s nekim koga poznajete tek kraće vrijeme, ipak je dobro da ne lažete o svom djevičanstvu i da mu to direktno i iskreno kažete. Ako dečko naime neće znati da ste još djevica, s vama će možda postupati malo grubo i kao da imate dosta spolnih iskustava. A to vam može uzrokovati nepotrebnu bol i nimalo ugodni gubitak nevinosti.

Iako neke djevojke smatraju kako baš dečku ne treba reći za svoje djevičanstvo i jednostavno trpe i nadaju se da će brzo proći, što znači da bi po njihovom mišljenju prenježno postupanje i strah dečka još više iskomplicirao situaciju, pa stručnjaci upozoravaju da je puno bolje ako dečko to zna, jer će postupati u skladu sa situacijom.

Samo recite dečku da ste još djevica i zamolite ga neka bude polagan i nježan i neka za početak ne ide preduboko. Ako još niste koristili tampone, vaša bi vagina mogla biti još tijesnija, stoga neka bude posebno oprezan i nježan.

Dečko će lakše ući u vas ako široko otvorite svoja bedra, a pomoći će vam i jastuk što ga namjestite pod bokove i još više olakšajte ulazak penisa. Lubrikant na partnerovom penisu dobro će nadopuniti prirodne vaginalne izlučevine i tako će prodiranje biti lakše. Jednom rukom proširite stidne usne, a drugom vodite partnerov penis u vaginu i nemojte dozvoliti da gurne pregrubo.

Kada penis ipak uđe u vas, lagano pritisnite prema dolje kako se mišići dna zdjelice ne bi zgrčili pred njim, a zatim se prepustite ritmu koji neka bude što polaganiji. Ako ne budete doživjeli orgazam, ništa strašno, pa se nemojte time nikako opterećivati. I još finalni savjet, prije no što dečko prodre u vas, neka vam daruje istinski dugu predigru kako biste bili snažno uzbuđeni i istinski poželjeli učiniti taj korak.

Kako izgubiti nevinost

Kako izgubiti nevinost
Kako izgubiti nevinost
Kako izgubiti nevinost

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više