Umak od kopra

Nasjeckani luk pržite na niskoj temperaturi da postane staklast. Pospite brašnom i miješajte da dobijete svijetli zapržak. Ulijte malo juhe...




Datum objave: Ponedjeljak, 22. ožujka 2010.
Preuzeto: Višnja Ogrizović, Jutarnji.hr | Slika: Umak od kopra
Umak od kopra

Umak od kopra

PRIPREMITE (za 4 osobe):8 dag masti ili ulja8 dag brašna1 dag luka1/2 svežnjića peršinovih grančica1 veliki svežnjić lišća kopra (2,5 dag)2 dl kiselog vrhnjajuhusolNasjeckani luk pržite na niskoj temperaturi da postane staklast. Pospite brašnom i miješajte da dobijete svijetli zapržak. Ulijte malo juhe. Miješajte da se zgusne pa umiješajte vrhnje, sol, nasjeckane peršin i kopar pa još kuhajte 15 minuta na niskoj temperaturi.

Umak od kopra

GORILOPEDIJA RECEPTI

A

Ananas torta

Povijest čokolade

Anina kuhinja

Prežgana juha

B

Priprema bifteka

Božićni kolač

Priprema kave

Brza kuhinja

Priprema ribe

C

Pripremanje ribe

Carstvo gljiva

Proizvodnja čokolade

Punjeni lungić

D

R

Dobro jutro Hrvatska - kuhinja

Recepti za pripremu lignji

K

Rolada od špinata

Kako pripremiti ribu

Ruska kuhinja

Kinder pingvin kolač

S

KISELO ZELJE

Sarma recept

KISELJENJE

Slavonska kuhinja

Kolač od keksa

Sok od bazge recept

Kolači - recept za čokoladni kolač s bananama i jabukama

Spremanje ribe

Kuhinja Kod Ane

Studentski kolač

L

Svinjski lungić

LIKER RECEPT

Š

Lubenica

Španjolski vjetar

M

T

Majmunski kolač

TIKVICE RECEPTI

Makedonska kuhinja

Torta Japanski vjetar

Mesne kuglice

Torta ledeni vjetar

Minjina kuhinjica

Torta srce

Molekularna kuhinja

V

N

Vegetarijanska kuhinja

Nenina kuhinja

Voće banana

Novogodišnji kolači

Z

P

Začini - uzgojite ih sami

Palačinke

Zagorska kuhinja

 

Umak od kopra
Umak od kopra
Umak od kopra

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž