Pečena teletina

70 dag teletine u komadu, 1 limun, 1 glavicu luka, 1 mrkvu, stapku 1 celerove grančice, po 1 žutu i crvenu papriku, senf, ulje, sol, papar




Datum objave: Petak, 11. lipnja 2010.
Preuzeto: jutarnji.hr
Pečena teletina

Pečena teletina

Teleće pečenje

PRIPREMITE (za 4 osobe):

70 dag teletine u komadu, 1 limun, 1 glavicu luka, 1 mrkvu, stapku 1 celerove grančice, po 1 žutu i crvenu papriku, senf, ulje, sol, papar

Oljuštite i nasjeckajte luk, a drugo povrće narežite na sitne kocke. Teletinu natrljajte razvodnjenim limunovim sokom pa pirjajte 1 sat s lukom, celerom i mrkvom. Podlijevajte vrućom vodom i okrećite. Posolite i popaprite. Meso premjestite na zagrijani pladanj. U dobivenom soku kratko ispirjajte papriku. Primiješajte malo senfa pa nalijte na narezano pečenje.

Pečena teletina

Pečena teletina
Pečena teletina
Pečena teletina

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

F

G

H

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž