STRIJELAC HOROSKOPSKI ZNAK Karakteristike Strijelca

Osobe rođene u razdoblju od 23. studenog do 20. prosinca rođene su u znaku Strijelca. Emotivno se teže vežu, jer traže partnera koji ih može pratiti u njihovoj širini i koji ih neće ograničavati...
Datum objave: Srijeda, 20. listopada 2010.
Preuzeto: STRIJELAC HOROSKOPSKI ZNAK Karakteristike Strijelca | Slika: STRIJELAC HOROSKOPSKI ZNAK Karakteristike Strijelca
STRIJELAC HOROSKOPSKI ZNAK Karakteristike Strijelca

STRIJELAC HOROSKOPSKI ZNAK Karakteristike Strijelca

OSOBE ROĐENE  u razdoblju od 23. studenog do 20. prosinca rođene su u znaku Strijelca.
Ljudi rođeni u znaku Strijelca su otvoreni, tolerantni, duhoviti, društveni i svestrani. Njihovi interesi ne poznaju granice, zanimaju se za puno različitih područja, a čega god se prihvate, postaju uspješni u tome. Uvijek su dobrog raspoloženja, avanturističkog duha, spremni su na razne pustolovine i najviše vole spontane događaje.

Emotivno se teže vežu, jer traže partnera koji ih može pratiti u njihovoj širini i koji ih neće ograničavati. Zato često ulijeću u avanture, a čim osjete da se od njih očekuje obaveza, odlaze. U brak obično ulaze kasnije, ako nađu srodnu dušu.

Od negativnih osobina im se može pripisati oholost, pohlepa, nemar, pretjeranost i bezosjećajnost.

U poslu su najbolji kao prenositelji znanja, tako da mogu biti dobri učitelji, prevoditelji, filozofi, pisci, ali njihova svestranost im dozvoljava da se bave bilo čime.

STRIJELAC HOROSKOPSKI ZNAK Karakteristike Strijelca

Facebook komentari

astro baner

Indeks A - Ž

A

B

Ć

C

Č

D

E

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više