ŠKORPION ŽENA I MUŠKARACA Karakteristike škorpiona

Osobe rođene od 24. listopada do 22. studenog su rođene u znaku škorpiona. Žena Škorpion je vrlo privlačna, strastvena, prodorna. Muškarac Škorpion je čovjek koji uvijek zrači nekim tajanstvenim i neodoljivim šarmom...
Datum objave: Utorak, 19. listopada 2010.
Preuzeto: ŠKORPION ŽENA I MUŠKARACA Karakteristike škorpiona | Slika: ŠKORPION ŽENA I MUŠKARACA Karakteristike škorpiona
ŠKORPION ŽENA I MUŠKARACA Karakteristike škorpiona

ŠKORPION ŽENA I MUŠKARACA Karakteristike škorpiona

OSOBE ROĐENE od 24. listopada do 22. studenog su rođene u znaku škorpiona.

Žena Škorpion je vrlo privlačna, strastvena, prodorna. Smatraju je fatalnom ženom. Oprezna je, odana i hrabra, razborita, s puno odgovornosti za obitelj. Vrlo je odlučna i sposobna u provođenju svojih želja u djelo. Ima izraženu potrebu za seksom.

No, često je  rob svojih tjelesnih strasti. Čudna i odbojna, može biti vrlo ohola i nemilosrdna u odnosu s partnerom. Narcisoidna je i ne zna praštati. Voli ljude iskoristiti, pa odbaciti.

Muškarac Škorpion je čovjek koji uvijek zrači nekim tajanstvenim i neodoljivim šarmom. Ne zna laskati i sve što vam izgovori bit će istina. Ima jaku samokontrolu, volju i postojanost. Smiren je, hladan i flegmatičan izvana.

Nikad se ne otvara do kraja, ostaje oprezan i tajanstven. Vrlo je praktičan, snažan i svjestan svoje snage. Izuzetno je privržen kad jednom odabere prijatelja.

No, može biti i zavidni sebičnjak. U postizanju cilja uopće ne bira sredstva - važno je samo pobijediti. Vrlo je hladan i neosjetljiv, te sklon kalkuliranju.

ŠKORPION ŽENA I MUŠKARACA Karakteristike škorpiona

Facebook komentari

astro baner

Indeks A - Ž

A

B

Ć

C

Č

D

E

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više