Karakteristike lava

Lavovi su odlični ljubavnici i roditelji te su spremni mnogo uložiti u ljubavne i obiteljske veze. Lav se smatra dobrom i poštenom osobom...
Datum objave: Srijeda, 14. srpnja 2010.
Preuzeto: Gorila vijesti | Slika: Karakteristike lava
Karakteristike lava

Karakteristike lava

OSOBE ROĐENE u znaku Lava imaju veliko samopouzdanje, ali isto tako i veliki strah da budu ismijane.  

Ove osobe su prilično drage, mada teže tome da sve bude po njihovom i gube interes ako se njihova uloga vođe često dovodi u pitanje. Moraju se pridržavati discipline, u borbi protiv svog prevelikog entuzijazma i nagona da iskoriste život do krajnosti, jer ih to može dovesti u razne opasnosti.

Njihova vitalnost osvjetljava njihove živote kao unutrašnje, duševno sunce i ima utjecaj i na živote ljudi oko njih. Lavovi su iznenađujuće osjećajni i lako se uvrijede, te svoju tendenciju za dominacijom trebali bi ponekad naučiti potisnuti kako bi bili dobro prihvaćeni u društvu.
Ove osobe rođene su da budu vođe, u stanju su upravljati u hitnim situacijama, te ih predvide u detalje.

Lavovi su previše opterećeni svojim manama i samokritični su, pa skloni sami sebi zadavati i nevolje kada ili, ako, sebe ne mogu usporediti s kvalitetom okoline. Mogu biti jako arogantni i drski ako se osjete izazvanima.

S druge strane odlični su ljubavnici i roditelji te su spremni mnogo uložiti u ljubavne i obiteljske veze. Lav se smatra dobrom i poštenom osobom.

Karakteristike lava
Karakteristike lava
Karakteristike lava

Facebook komentari

astro baner

Indeks A - Ž

A

B

Ć

C

Č

D

E

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više