Katalog kuhinja

S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.
Datum objave: Ponedjeljak, 04. siječnja 2010.
Slika: Katalog kuhinja
Katalog kuhinja

Katalog kuhinja

Katalog kuhinja

Kuhinja danas nije samo prostorija u kući u kojoj se priprema hrana, već nešto mnogo više. To je mjesto na kojem se može zadovoljiti potreba za obiteljskim i prijateljskim druženjem, koja su danas, uz užurbani životni ritam, svedena na minimum.

Upravo zbog toga, opremanju kuhinje, treba se pristupiti oprezno jer je veoma bitno da se dobro oblikovanje poveže s ugodnim ozračjem. S pažljivim projektiranjem moguće je i u malenom prostoru ostaviti dojam prostranosti te zadovoljiti sve funkcionalne potrebe kojima kuhinja mora udovoljavati. Uređenje kuhinje može se smatrati uspješnim ukoliko je ona složena u kontinuitetu i ne postoji neiskorišten prostor.

Odabrali smo za vas nekoliko dobrih linkova stranih i domaćih marki:

Dan kuhinje http://www.dan.com.hr/

Nobilia kuhinje http://www.nobilia.de/

Scavolini http://www.scavolini.com/

Duplić&Duplić http://www.duplic-kuhinje.com

Koryna http://www.koryna.hr

ČITAJTE JOŠ I O:

Krediti bez jamaca

Najčešća je podjela kredita je prema roku dospijeća i ekonomskoj funkciji na kratkoročne, srednjoročne i dugoročne...

Ukrasno grmlje

Ukrasno grmlje i drveće predstavlja neizostavni dio svakog vrta, zahvaljujući različitim uzgojnim oblicima, boji cvjetova i listova, ali i strukturi, veličini, teksturi i mirisu pružaju bogat temelj za maštovite vrtne kombinacije.

Kupaonska galanterija

Kupaonica je mnogima omiljena prostorija, jer se u njoj, nakon mnogobrojnih poslovnih i privatnih obveza, konačno posvete sebi.

Boje zidova

Jedan od trikova dizajnera interijera prilikom oblikovanja malih prostora je postavljanje namještaja iste boje kao i pozadina prostora tj. zidovi.

Salonit ploče

Zbog štetnog sastojka azbesta, stari model salonit ploča zamjenjen je prozvodima bez azbesta - valovti salonit i ravne ploče esal,eterni...

Pločice za kupaonu

Najpopularnija keramička pločica je glazirana pločica. Radi se od gline i ima ne poroznu glazuru, sa pečenim gornjim zaštitinim slojem...

Postavljanje Knaufa

Na prethodno pripremljen zakrivljeni zid možete postaviti i tanju ploču. Postoje i vodootporne knauf ploče koje se sastoje od jednake gipsane jezgre sa vodootpornim licem

Naljepnice za zid

Naljepnice za zidove – jedno od najefektnijih, a ujedno i jeftinijih rješenja, pokazat će se naljepnice koje se lijepe na zidove. Velik izbor dezena i boja “sjest” će u svaki prostor, od dnevnih boravaka i dječjih soba, do hodnika i kuhinja...

Vanjske pločice

Gres je materijal od kojeg se najčešće izrađuju vanjske pločice jer je gres otporan na habanje i ostala mehanička oštećenja...

Tehnički propisi

Bitni zahtjevi za građevinu odnose se na mehaničku otpornost i stabilnost, zaštitu od požara, higijenu, zdravlje i zaštitu okoliša, sigurnost u korištenju, zaštitu od buke te uštedu energije i toplinsku zaštitu.

Katalog kuhinja

Katalog kuhinja
Katalog kuhinja
Katalog kuhinja

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više