Tablete mršavljenje

Tablete za mršavljenje mogu uzrokovati nuspojave kao što su vrtoglavica, mučnina, povećano mokrenje, režuća bol u prsima, srčani napad, oštećenja jetre i bubrega, moždani udar, napadaje, pa čak i smrt
Datum objave: Petak, 11. rujna 2009.
Tablete mršavljenje

Tablete za mršavljenje su nadopuna dijeti u dijetetskoj industriji koja se najbrže razvija. Prodaja tableta za mršavljenje i povezanih dodataka povećava se za 10 do 20% godišnje tako da je prošle godine dosegla 2 milijarde dolara.

S obzirom na činjenicu da je 60% stanovništva SAD preteško ili pretilo, nije ni čudo da neki traže način da izgube dodatne kilograme. Oglasi za tablete za mršavljenje počinju iskakati posvuda, osobito na internetu, no prije no što kupite najnovije „najbolje“ tablete, istražujte malo i raspitajte se.

Tablete za mršavljenje mogu uzrokovati nuspojave kao što su vrtoglavica, mučnina, povećano mokrenje, režuća bol u prsima, srčani napad, oštećenja jetre i bubrega, moždani udar, napadaje, pa čak i smrt. Nakon nekoliko mjeseci vaše tijelo razvija toleranciju na učinak tableta, pa je tablete za mršavljenje potrebno uzimati u vrlo kratkom vremenskom periodu. Ove tablete MOGU biti sigurne ako ih se ne zloupotrebljava.

U kombinaciji sa zdravom prehranom i redovitim vježbanjem tablete za mršavljenje mogu vas malo pogurnuti u gubljenju nekoliko dodatnih kilograma. Ne očekujte da ćete samo konzumacijom tableta za mršavljenje izgubiti na težini. Istražujte, pitajte, čitajte i saznajte koje tablete za mršavljenje su najbolje za vas.

Više pročitajte na xigre.com

Tablete mršavljenje

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više