Šiške u stranu

Četvrtastom licu najbolje odgovaraju šiške koje padaju do ili ispod obrva, a mogu biti i višeslojne. Pokušajte šiške staviti malo u stranu, a dobro bi vam stajale i čupave šiške s pramenovima...
Datum objave: Srijeda, 09. prosinca 2009.
Preuzeto: kremasica.com | Slika: Šiške u stranu
Šiške u stranu

Šiške u stranu

Šiške u stranu

Prije nego što se odlučite na šiške morate znati kakav oblik lica imate. A to na jednostavan način možete saznati. Naime, stanite pred ogledalo i odredite oblik svog lica. Pa ako imate okruglo lice najbolje bi bilo da vam šiške budu očešljane u stranu ili nejednako šišane. Nemojte pokušavati s jako kratkim i ravnim debljim šiškama jer će one proširiti vaše čelo.

>>Galerija frizura

>>Frizure bob, kratke bob frizure, duge bob frizure

Četvrtastom licu najbolje odgovaraju šiške koje padaju do ili ispod obrva, a mogu biti i višeslojne. Pokušajte šiške staviti malo u stranu, a dobro bi vam stajale i čupave šiške s pramenovima. Izbjegavajte tupo šišane šiške ili bilo koju vrstu natapiranih šiški. Malo duže šiške, koje padaju malo ispod obrva najbolje odgovaraju za ovalno lice. Vrlo popularni tip šiški su šiške koje se kombiniraju uz bob frizuru. To su ravno šišane šiške s dužim krajevima na stranama gdje se spajaju s kosom, tako da na samim krajevima očiju šiške prelaze preko obrva.

>>Riblja kost

>>Stenasta frizura

Lica srcolikog oblika nose mnogo različitih stilova i oblika šiški i frizura jer je kod njih čelo vrlo često visoko. Dobro će stajati šiške sklonjene u stranu ili asimetrične šiške, koje će privući pažnju na oči i jagodice dok će oštre krajeve brade učiniti manje vidljivim. I kratke i šiške koje strše, dobro će stajati na srcolikom licu. Nemojte šiške oblikovati tako da one budu predebele i ravno šišane.

>>Isprobavanje frizura

>>Elegantne frizure

Šiške u stranu

Šiške u stranu
Šiške u stranu
Šiške u stranu

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više