Obrve prema obliku lica

Kad uzmete pincetu u ruke u namjeri da čupnete koju dlačicu iz vaših obrva, imajte na umu da one, doslovno, uokviruju vaše lice. Pravilno oblikovane, doprinijet će savršenstvu proporcija ...
Datum objave: Utorak, 30. ožujka 2010.
Preuzeto: zdraviilepi.com
Obrve prema obliku lica

Obrve prema obliku lica

Obrve prema obliku lica

Kad uzmete pincetu u ruke u namjeri da čupnete koju dlačicu iz vaših obrva, imajte na umu da one, doslovno, uokviruju vaše lice. Pravilno oblikovane, doprinijet će savršenstvu proporcija, ali pogrešan oblik će narušiti ljepotu.

Ako imate okruglo lice, oblikujte ih u visokom luku. To vizualno podiže oči, pa lice izgleda duže. Osobe s dugoljastim, mršavim licem, trebalo bi izbegavati visoke lukove. Njima pristaju ravnije obrve koje ujednačavaju cjelokupni izgled.

Tanke obrve su za klaunove. Ako imate četvrtasto lice, najbolje ćete ublažiti oštre crte zaobljenim lukovima. Imajte na umu da pretanke obrve ne izgledaju dobro. Osobe s tankim, malim obrvama, podsećaju na klaunove, jer imaju uvijek iznenađen izgled lica.

Ako ste se prilikom čupanja malo zanijeli i previše stanjili svoje obrve, potražite u prodavaonicama olovku za iscrtavanje i korigirajte tankim linijama obrve do željene debljine. Olovka za obrve mora biti iste boje kao i vaša kosa, ili najpribližnija vašoj prirodnoj nijansi kose.

Obrve prema obliku lica

Obrve prema obliku lica
Obrve prema obliku lica
Obrve prema obliku lica

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više