Jednostavne frizure

I neuredno može biti lijepo. Dakako, pod neuredno mislimo na raščupanu frizuru u kojoj se vidi da svaka vlas nije pomno začešljana i namještena. Dakle, stavi malo gela i rukama razbaruši kosu.
Datum objave: Ponedjeljak, 07. prosinca 2009.
Preuzeto: Gorila vijesti | Slika: Jednostavne frizure
Jednostavne frizure

Jednostavne frizure

Jednostavne frizure

Kako u nekoliko minuta napraviti brzu i jednostavnu frizuru. Najprije se vrlo jednostavno „riješite“ prljave kose. Uzmite baby puder i nanesite ga na korijen kose pomoću velike četke za puder i vidjet ćete vaša kosa će izgledati svježe. Zatim, ako imate ravnu kosu počešljajte je, peglom za kosu zagladite pramenove koji strše. Ravna raspuštena kosa ima svoju draž. Za elegantni stil počešljajte kosu četkom i stavite široku traku koja će prekriti 'nered'. Lakirana kožna traka u boji koja se slaže sa ostatkom outfita biti će šećer na kraju.

I neuredno može biti lijepo, odnosno raščupano. Na toj se frizuri vidi da svaka vlas nije pomno začešljana i namještena. Dakle, samo stavi malo gela i rukama razbaruši kosu.

Galerija jednostavne frizure

>Frizure bob, kratke bob frizure, duge bob frizure

Riblja kost

Jednostavne frizure

Jednostavne frizure
Jednostavne frizure
Jednostavne frizure

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više