Elegantne frizure

Elegantno djeluje i raspuštena kosa, ali jedan od izbora može biti i punđa. One nikad neće izgubiti svoju popularnost, i to zbog svoje ženstvenosti....
Datum objave: Petak, 04. prosinca 2009.
Preuzeto: Gorila vijesti | Slika: Elegantne frizure
Elegantne frizure

Elegantne frizure

Elegantne frizure

Koju elegantnu frizuru odabrati? Elegantno djeluje i raspuštena kosa, ali jedan od izbora može biti i punđa. One nikad neće izgubiti svoju popularnost, i to zbog svoje ženstvenosti.Punđe će uvijek biti popularne, ponajprije zbog svoje ženstvenosti, ali i one su postale neformalne, gotovo neuredne, i nisu im potrebni nikakvi posebni dodaci. Njihov je osnovni cilj istaknuti ljepotu ženskog vrata i lica.

Svecane frizure duga kosa

Galerija kratkih frizura

Dodaci, najčešće u obliku sjaja u neograničenim količinama, potrebni su imate li doista kratku kosu ili savršeno ošišani bob.Budući da i u najformalnijim prilikama više ništa nije nametnuto, najbolje je ne odstupati previše od svog uobičajenog stila. Jer koliko god željeli impresionirati, odaberete li nešto preekstravagantno, možda ćete na kraju biti ukočeni i sami sebi uskratiti dobru zabavu.

Elegantne frizure

Elegantne frizure

Elegantne frizure
Elegantne frizure
Elegantne frizure

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više