Alternativa uklonjenim Youtube spotovima

Od 2005. godine od kada je krenuo sa radom pa do danas postao je jedan od najtraženijih pojmova na svim tražilicama, a u njegovu praktičnost i korisnost uvjerili su se milijuni korisnika koji se svakodnevno vraćaju na njega.
Datum objave: Utorak, 25. kolovoza 2009.
Youtube pjesme

YouTube je popularni servis za razmjenu video sadržaja gdje korisnici mogu postavljati, pregledavati i ocjenjivati video isječke. Od 2005. godine od kada je krenuo sa radom pa do danas postao je jedan od najtraženijih pojmova na svim tražilicama, a u njegovu praktičnost i korisnost uvjerili su se milijuni korisnika koji se svakodnevno vraćaju na njega.

Jedna od interesantnijih stvari kojima je ovaj servis privukao korisnike su zasigurno video spotovi kako starih tako i novijih bendova. No problemi sa velikim iznosima za licence glazbenoj industriji i nekoliko tužbi koje su zaredale dovelo je do blokiranja i skidanja sa servisa gotovo svih stranih spotova.

Naravno na internetu uvijek postoji alternativa za sve. Na sljedeća dva linka možete pronaći gotovo sve video spotove koji su do nedavno bili i na Youtubeu.

Video spotovi
Video spotovi 2

Youtube pjesme

Facebook komentari

Indeks A - Ž

A

B

C

Č

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

Y

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više