Božićni stihovi

U to vrijeme godišta
Mir se svijetu navješta
Porođenjem Djetešca
Kom je Majka Djevica.

Anđeli se javili
Rajsku pjesmu slagali
Slava Bogu pjevali
A mir ljudma prosili.
Datum objave: Ponedjeljak, 21. prosinca 2009.
Preuzeto: Gorila vijesti | Slika: Božićni stihovi
Božićni stihovi

Božićni stihovi

Božićni stihovi

U TO VRIJEME GODIŠTA U to vrijeme godištaMir se svijetu navještaPorođenjem DjetešcaKom je Majka Djevica.Anđeli se javiliRajsku pjesmu slagaliSlava Bogu pjevaliA mir ljudma prosili.Djeva Sina rodila,Đavlu silu slomila,Svijetu Spasa podala,Nama majka postala.A mi Krista slavimoS anđelima pjevamoRadi žrtve njegoveŠto je za nas započe.

DANAS SE ČUJE Danas se čuje događaj noviU zemlji našoj i jeste oviBraćo pastiri, pohititeK Betlemskoj štali i viditeJedno nebesko DjetešceU krilu majke Djevice.Ta vam se sreća danas dogodiŠto vam se Janje nebesko rodiOvo je Janje ono miloKoje je sav svijet izbavilo.Jedno nebesko Djetešce,U krilu Majke Djevice!

O BETLEME

O Betleme, grade slavni od BogaNajveći si ti od grada svakogaJer iz tebe nam izađe vojvodaIsus dragi, Davidova poroda.Marija ga, Djeva čista, porodiI u jasle ona njega položi.Dostojno se ona njemu poklanja,I s veseljem srca svoga pozdravlja.

Božićni stihovi

<<Božićne recitacije

Djetešce nam se rodilo, U jasle se položilo, Isuse mileni, Bože moj, Srce ti dajem da sam tvoj.

<<Novogodišnje dekoracije

Simbolična dekoracija neizostavan je pratilac novogodišnjeg slavlja, ispunjenog novim nadama, snovima, odlukama. Ona nesumnjivo doprinosi prazničnom raspoloženju...

<<Novogodišnji običaji

Obiteljsko svetkovanje Nove godine vrlo je slično božićnom, s time da je Božić okrenut užoj obitelji, a Nova godina rodbini i prijateljima....

Božićni stihovi
Božićni stihovi
Božićni stihovi

Facebook komentari

Indeks A - Ž

B

Č

D

E

F

I

J

K

L

N

O

P

R

S

Š

T

U

V

W

Z

Ž

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više