Jelena Josipu: 'Više ti trčiš za mnom'

'Prijatelji' Jelena i Josip vrijeme do finala krate zagrljajima i maženjem. Razlika je jedino u tome što Josip sada često preuzima inicijativu!
Datum objave: Petak, 18. lipnja 2010.
Jelena Josipu: 'Više ti trčiš za mnom'

Jelena se napokon opustila nakon odlaska bivših stanara i u očekivanju finala vratila se u svoje prirodno farmersko stanje - Josipu u zagrljaj. Pjevač se više ne opire njezinim ljubavnim nasrtajima, u nekim trenutcima čak je samoinicijativno zagrli ili poljubi. Jelena iskorištava ovaj obrat u Josipovom tretmanu spram nje, te se glasno pita kako je moguće da je javnost stekla dojam da joj se pjevač sviđa, ili, ne daj Bože, da je možda zaljubljena u njega.

I ne samo to, Jelena je ljuta je šokirana jer prevladava mišljenje da ona 'ganja' njega. Takve vijesti stigle su vjerojatno od bivših farmerica, oko kojih su finalsiti oblijetali ne bi li saznali kakva im je reputacija u javnosti. Kao kroz šalu, Jelena je pitala Josipa hoće li je voditi u jedan poznati zagrebački restoran. 'A šta bi ti tamo?!', tepao joj je Josip. 'Pa juhu', odvratila je Splićanka. 'Idemo na ćevape, bolje je i jeftiniji su', zadirkivao je Josip Jelenu.

Zatim je još dobacio: 'Naravno, prijateljski', što je Jelenu natjeralo da posve ozbiljno kaže: 'Naravno, pa tko je htio išta više od toga?!'. Njezina izjava natjerala je Josipa na smijeh. Zatim je predbacila Josipu da će, kada izađu 'vanka', vidjeti priloge u kojima se on opravdava kako je samo prijatelj s njom. Jelena je izrazila nadu da će Josiop barem večeras u studiju biti iskren i reći kako planira otići na kratki odmor s njom. Naravno, Jelena se i ovaj put samo šalila, jer joj ne pada na pamet imati bilo što s Josipom nakon Farme.

Ne znajući kako da 'ubiju' vrijeme, krenuli su u šetnju, a cilj im je bio terasa na gazdinoj kućici. Jelena ga je htjela primiti za ruku, a Jopip joj je, poput Matana iz 'Prosjaka i sinova' odvratio: 'Ma bježi!', što je nju silno uvrijedilo. Vratila mu je istom mjerom. 'Koji si ti gad! A kad odemo tamo onda ćeš mi njinjinjinji! Sve ću to reć!'.

Josip se počeo vraćati žustrim korakom prema kući govoreći: 'Nikad više! Biži tamo! Ne mogu se obraniti od tebe!'. Jelena mu je kazala da je bezobraznik i gad te da je javnost stekla krivu sliku o tome tko se kome nabacuje: 'Što je najtragičnije, tako i ispada! Da ja trčim za tobom i ubijam se. A ti me non-stop mičeš! Više ti trčiš za mnom, nego ja za tobom!'.

Zatim mu je zaprijetila kako će ga zbog toga njezina braća 'nabiti' jer ne mogu dopustiti da se netko 'tako ponaša prema njoj'. Kada su se ugnijezdili na terasi, Josip se za svoje 'nemoralno' ponašanje pravdao spletom okolnosti: 'Ja sam takav tip da inače ne bi dozvolio da meni netko zagrli ovde na Farmi, a vidi koji je to splet okolnosti! Ja se sramim, mene je sram!'. Jelena nije mogla razumijeti zašto je Josipa sram, te je krenula na 'usta moja hvalite me'. Nakon izjave kako joj sve lijepo stoji i kako je zadovoljna svojim izgledom, rekla je kako ima glas kakav bi 'svak poželio'.

Branka o Alkinom i Breginom seksu
BRANKA RAZBILA ŽENSKI KLAN
Branka Sabini zaprijetila tužbom
BRANKA SE LJUTI ŠTO JE SLUŠKINJA
Ciganović Josipu dao nadimak ‘Pobožni’
'Dalaj Lama kida vene za Dragom'
DANIEL: MUTTI, PRIZNAJ DA VOLIŠ PITI!
DANIEL NAPUSTIO FARMU
DANIEL OBARA REKORD U MLJEVENJU KAVE
DANIEL PROGLAŠEN PRVIM DUELISTOM
DANIEL REKAO DA JE ŽRTVA UROKA
DANIEL: ŠUTI, DOLAZE DUHOVI!
DANIEL ZA PROTIVNIKA ODABRAO ELIJA
Dok su farmerice tulumarile, Angie je prala pod
Dolaze Stjepan Božić i Angie Garany
Elio Jeleni: Ti si moje zlato
ESKALIRALI SUKOBI NIKOL I SABINE
Farmer i rocker Kiki postao novi gazda
FARMERI MORAJU PLESTI KOŠARE
Farmeri: Ništa bez boljih polovica
FARMERI OPISALI LOŠA DJETINJSTVA
FARMOM VLADA NIKOTINSKA KRIZA
Folk klasik 'Ej Branka Branka' Mutti u čast
Gazda Kiki pobijedio boksača
GAZDARICA NA RUBU SLOMA
'IMAM PRESUDU DA TO NIJE MOJE DIJETE'
IVAN HRVATSKA IZVEO HIMNU O FARMI
Ivan Hrvatska najviše nedostaje Ivi
IVI KRAVA JAVORKA NIJE REKLA NI 'KEKS'
IVO: GADI MI SE U OVOJ KUŽINI!
Ivo i Branka novi sluge
IVO ZABRANIO KUPNJU DUHANA
IZAZIVAČI KAO ŠOK TERAPIJA
IZAZIVAČI UŠLI NA FARMU
JELENA I DALJE NE 'ŠTEDI' KIKIJA
JELENA IMALA MORE S DANIELOM
Jelena: Ja, Mutti i Sabina smo prijateljice!
JELENA: KIKI JE NAJVEĆE SMEĆE!
JELENA OBRIJALA KIKEA
JELENA ŠOKIRANA SABININIM SMS-OM
Jelena svojim padom šokirala farmere
JELENU SPASIO, A ONA GA PLJUJE
Josip: Bolest sam namjerno tempirao u 7. tjednu
Josip Kikiju: Šanse za pobjedu su ti 10%!
Josip ljubomoran na Stjepanove mišiće
Josip ne zna što osjeća prema Jeleni
Josip oko bacio na Avu
Josip prezire Žanu, Jeleni žao Angie
Josip prokockao zaradu od turneje
JOŽA PRIJETI DA ĆE ODVESTI KRAVE

Jelena Josipu: 'Više ti trčiš za mnom'

Facebook komentari