Ivan Lehocki: Uvijek kažem, da nije bitno što ti je rekao nego tko to kaže

ZAGREB - Ivan Lehocki, 28-godišnji geofizičar, nakon gotovo sto dana napustio je Kuću. Žao mu je što je ispao nadomak finala, ali veseli se što će vidjeti obitelj u Bilju. Posjetit će kolege u Budimpešti, gdje je studirao, a onda se vraća u Norvešku, gdje radi i živi
Datum objave: Utorak, 09. prosinca 2008.
Preuzeto: MojPortal.hr

ZAGREB - Ivan Lehocki, 28-godišnji geofizičar, nakon gotovo sto dana napustio je Kuću. Žao mu je što je ispao nadomak finala, ali veseli se što će vidjeti obitelj u Bilju. Posjetit će kolege u Budimpešti, gdje je studirao, a onda se vraća u Norvešku, gdje radi i živi. Čim je izašao, vidio je tko ga je od ogovarao. Rina je za njega rekla da ima profil serijskog ubojice, piše 24 sata.

- Uvijek kažem, da nije bitno što ti je rekao nego tko to kaže. Onda su me šokirale te riječi, a sad mi je to smiješno - zaključio je Ivan.

O odnosu sa Elizabetom u kući je rekao da između njih nema ništa te da je njoj trebalo pažnje i da je u njemu vidjela karakteristike bivšeg dečka.

Facebook komentari

Koristimo kolačiće („cookie“) kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo. Nastavkom pregleda stranice slažete se sa korištenjem kolačića.

Zatvori obavijest Saznaj više